Атлетико, Виляреал и Севиля продължават напред за Купата


FUTBOL-TV

Атлетико, Виляреал и Севиля продължават напред за Купата

Атлетико Мадрид не срещна особени затруднения в реванша си от четвъртия кръг в турнира за Купата на Краля. Столичани се справиха без проблеми с нискоразредния Сант Андреу и продължават в следващата фаза от надпреварата. "Дюшекчиите" спечелиха с 4:0, с попадения на Тома Лемар, Никола Калинич, Анхел Кореа и Витоло. Така футболистите на Диего Симеоне очакват съперника си в следващата фаза от турнира.

В друга интересна среща от турнира - Виляреал разгроми втородивизионния Алмерия с 8:0. В герой за тима на Хавиер Кайеха се превърна 26-годишния камерунецът Карл Токо Екамби, който се разписа на 4 пъти. На два пъти вкара Карлос Бака, а по веднъж Жерард Морено и Даниел Раба.

Към 1/8-финалите продължават още Севиля и Реал Сосиедад. Андалусийците надделяха с 1:0 с гол на Андре Силва в 49-ата минута над Вилановезе, след като в първата среща не бяха вкарали гол на съперника си.

Баските от Сан Себастиан победиха с 2:0 Селта, с попадения на Микел Оярсабал в началото на мача и на Аданан Янузай, разписал се малко по-късно.

  Сподели
532