С резервите Барселона стигна лесно осминафиналите в Купата


FUTBOL-TV

С резервите Барселона стигна лесно осминафиналите в Купата

Барселона продължава защитата на трофея в Купата на Краля, класирайки се за осминафиналите след втора победа над нискоразрядния Културал леонеса. След като спечелиха трудно в първата среща като гост с 1:0, този път каталунците се справиха далеч по-лесно на "Камп ноу" и надделяха с 4:1.

Противникът на "блаугранас" се състезава в Сегунда Б и на всичкото отгоре се намира в доста лоша форма, като няма записана победа в последните си вече шест мача - две загуби и четири ремита. Очаквано Ернесто Валверде даде шанс на титулярите да си починат, а съществена част от резервите на Барса получиха шанс за изява.

Интригата приключи до почивката, когато Барса вкара три гола. Мунир Ел Хадади откри в 18-ата минута след подаване на Ракитич. Осем минути по-късно хърватинът отново асистира за попадението на Денис Суарес. Ракитич даде и трета асистенция две минути преди почивката, когато точен беше Малкъм. Хосеп Сене върна един гол за Леонеса през вторите 45 минути, но двадесет минути преди края, с втория си гол за вечерта, Денис Суарес оформи крайното 4:1.

  Сподели
439