Гуардиола: Има си причина, за да не разговарям с Ибрахимович


Н. Гавазов

Гуардиола: Има си причина, за да не разговарям с Ибрахимович

Старши треньорът на Барселона Пеп Гуардиола отвърна на критиките отправени му от страна на нападателя Златан Ибрахомович. Както е известно, Шведският футболист заяви снощи, че вече шест месеца не си общува с Гуардиола и не знае какво става в отношенията помежду им.

„Ако аз съм разговарял с него два пъти за шест месеца, то за това си има причина. Аз съм суперобщителен човек и съм разговарял с него 45 минути, като това не бе напрегнат разговор. Моята врата е отворена, ако ние не сме разговаряли е имало някаква причина за това, която разбира се може да обясня, но от уважение към институцията няма да го направя. Най-добре е да преустановим разискването на темата", заяви Гуардиола пред Onda Radio.

„Аз съм треньор на Барселона, а не на отделен футболист. Нямам никакви проблеми в отношенията си със Златан или който и да е друг футболист. Той е пример за професионализъм и това се вижда по време на тренировките. Ще разговаряме с него и ще видим причините поради които не празнува с отбора победата срещу Милан", завършва старши треньора на Барселона.

 

  Сподели
112