Касиляс: Не бива да мислим за Барселона


Н. Гавазов

Касиляс: Не бива да мислим за Барселона

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс заяви, че отбора не трябва непрекъснато да мисли за това, какво прави големия съперник Барселона, а да се съсредоточи само и единствено върху своето представяне. Както е известно, през последните сезони каталунците доминират изцяло на домашната сцена, но след идването на Жозе Моуриньо надеждите са, че Кралския клуб ще се завърне на върха.

"Няма нужда да бъдем обсебени от това, което прави Барселона. Те са страхотен отбор, със силни играчи, които играят заедно от дълго време. За нас ще бъде важно да следваме целите си" каза Касияс в интервю за Antena - 6.

"Ние сме млад отбор и е твърде рано да мислим за Барса. Не е сега моментът да правим анализи на техния отбор. Целта ни ще бъде през май да продължаваме участието си в три надпревари и ще работим сериозно, за да го постигнем" добави той.

"Бях тъжен от напускането Раул и Гути, но в крайна сметка това са законите на живота. Мисля, че Жозе Моуриньо има пълен контрол върху нещата и очаквам с нетърпение сезона" завършва вратаря.

 

  Сподели
92