Ибрахимович: Вече шест месеца не си говорим с Гуардиола


Н. Гавазов

Ибрахимович: Вече шест месеца не си говорим с Гуардиола

Нападателят на Барселона Златан Ибрахимович разкри взривни подробности за крехките си отношения със старши треньора Пеп Гуардиола, заявявайки, че вече шести месец не е разговарял с наставника си. Шведския футболист призна също така, че не знае нищо за евентуално прехвърляне в Милан и всичко което научава е от медиите. Той обаче каза, че би бил доволен ако играе заедно с Роналдиньо.

„Не съм разговарял с Гуардила вече шест месеца. Не знам причината за това, но със сигурност има някакъв проблем. Попитах го какъв е, но не получих отговор. Що се отнася за Милан, аз сега не знам нищо за такъв възможен ход. Така, че в момента си оставам играч на Барселона. Щастлив съм тук и не разбирам какъв е проблема. Но нямам нищо против да играя с Роналдиньо", цитира Sky Sports думите на Ибрахимович.

От своя страна Филипо Индзаги се надява, че шведът може да се присъедини към „росонерите" и това ще бъде добре за отбора.

„Добрите играчи винаги са добре дошли в отбора. Съблекалнята е готова да приеме Ибрахимович. Това е мечта, която може да стане истина. Имаме отличен отбор, но трансферния прозорец все още е отворен", заяви Индзаги пред медията.

 

  Сподели
103