Барса с малко очаквана загуба в Ла Лига (видео)


FUTBOL-TV

Барса с малко очаквана загуба в Ла Лига (видео)

Барселона допусна изненадваща загуба с 3:4 при домакинството си на Реал Бетис от 12-ия кръг на Примера дивисион. Лионел Меси се завърна в игра за каталунците и отбеляза два гола, но севилци се поздравиха с крайния успех в мача и нанесоха втора загуба на "блаугранас“ от началото ан сезона.

Резултатът бе открит в 20-ата минута, когато Жуниор завърши многоходовата си атака с превъзходен плътен удар от вътрешната част на пеналта, изпращайки топката в долния ляв ъгъл на вратата на Тер Щеген за 1:0. В 34-ата минута Хоакин успя да удвои, след като бе изведен от Кристиан Тейо и с хладнокръвно изпълнение стреля в мрежата за 2:0.

В 68-ата минита Меси се разписа от дузпа. Три минути по-късно гостите реализираха своя трети гол в срещата. Точен за 3:1 бе Селсо, който излъга Тер Щеген и с лекота го преодоля с удар в средата на вратата. В 80-ата минута Артуро Видал се разписа за 2:3, а две минути по-късно каталунците останаха с човек по-малко, след като Иван Ракитич получи втори жълт и съответно червен картон. 

120 секунди след това гостите стигнаха до нов гол, този път на Каналес. Тоба обаче не беше всичко от този двубой. Дълбоко в добавеното време, Лионел Меси се разписа за втори път за 3:4, но с това бе оформен и крайният резултат. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
538