Калдерон разказа за претенциите на Конте към Реал Мадрид


Н. Гавазов

Калдерон разказа за претенциите на Конте към Реал Мадрид

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон заяви, че назначаването на Антонио Конте за старши-треньор на отбора на "бланкосите" се е провалило заради неизпълнимите изисквания на италианския специалист към клубната управа от "Сантяго Бернабеу".

Напомняме, че след новината за уволнението на Хулиен Лопетеги се очакваше незабавно обявяване на назначаването на италианеца. Но няколко дни по-късно стана известно, че бившият наставник на Челси няма да работи в Мадрид.

Според Калдерон, претенциите на Антонио са се оказали нереалистични.

"Той поиска контракт от три години, искаше да доведе петима свои хора и да има пълна свобода върху трансферите. Перес не  бе готов да приеме такива условия.

Но и не мисля, че Конте можеше да бъде треньорът, когото "Бернабеу" очакваше. Той, подобно на Жозе Моуриньо е треньор от отбранителен план, който играе с трима централни защитника и контраатакуващ футбол.

Не това искат да гледат в Реал. Президентът вече изпробва подобно нещо с Моуриньо. те не можаха да спечелят Шампионска лига, а той остави клуба в лошо състояние", заяви Калдерон.

  Сподели
478