Моуриньо: Не очаквам много от отбора при старта на сезона


Н. Гавазов

Моуриньо: Не очаквам много от отбора при старта на сезона

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви за край на трансферната кампания на клуба, подчертавайки, че повече няма да бъдат привличани нови футболисти, но един играч ще бъде продаден. В момента Кралския клуб има 26 играча, докато според правилата те трябва да са 25. Сред претендентите да си тръгнат са Диара, Гаго и Ван дер Ваарт.

„Аз съм благодарен на клуба, който похарчи много пари, за да бъде усилен отбора с качествени играчи. Сегашния състав има голям потенциал, но ни трябва и късмет, за да избегнем по време на сезона проблемите. Имаме 26 играча, но искаме да бъдат 25. Кой точно ще напусне отбора не сме решили още, но със сигурност повече футболисти няма да се купуват. Решението за това кой ще си тръгне ще се вземе на основата кой футболист няма да получи въобще игрово време в сегашния сезон. Аз никога няма да разбера тези футболисти, които искат да останат в клуба, знаейки, че ще бъдат твърди резерви", заяви Моуриньо на пресконференция пред журналисти.

„Що се отнася до старта на сезона, аз не очаквам много от отбора. Нямах достатъчно време, за да поработя със сегашния състав. Но съм доволен от отношението на футболистите към работата - те искат да прогресират. Не очаквам, че ще бъдем в прекрасна форма за мача с Майорка, но вярвам, че приятелските мачове, които прове3дохме ще дадат своя резултат и ще надиграем своя противник", завършва Специалния.

 

  Сподели
149