Барса е готова да плати само половината от парите за Погба


Н. Гавазов

Барса е готова да плати само половината от парите за Погба

В дадения момент съществуват съществени разногласия между Барселона и Манчестър Юнайтед по отношение на оценката на стойността на полузащитника Пол Погба. Напомняме, че бъдещето на французина на "Олд Трафорд" се оказа под голям въпрос след поредния при това най-мащабен конфликт с мениджъра Жозе Моуриньо, който разжалва Пол от длъжността втори капитан на тима.

Според слуховете, Жозе е взел решението си заради това, че Погба му е съобщил за своето желание да отиде в Барселона. Както е известно, испанският шампион се опита да закупи Пол през лятото. Агент Мино Райола съгласува условията на личния контракт на своя клиент с каталунците, но Юнайтед отказа да води каквито и да е преговори за продажба на своята звезда.

Предполага се, че Барселона ще се върне към дадения въпрос след края на сезона, но според испански източници, на "Камп Ноу" са готови да платят за Пол само 100 милиона паунда. Това е два пъти по-малко от сумата, която клубът от "Олд Трафорд" оценява играча.

Източникът подчертава, че Барселона няма да предприема никакви опити за трансфер на Погба през зимата. Испанците се надяват да намалят цената благодарение на това, че французинът ще навлезе в последните две години на своя договор.

Що се отнася до Погба, за него е приоритет да играе за Барселона, ако се стигне до смяна на клуба. Французинът няма никакво желание да премине в Реал Мадрид или ПСЖ, а още по-малко да се връща в Ювентус.  

  Сподели
477