Тебас нападна Интер


Н. Гавазов

Тебас нападна Интер

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас сподели своята гледна точка по повод на последните тенденции на трансферния пазар. Напомняме, че през миналата година Неймар напусна Барселона, за да премине в ПСЖ, а през това лято Кристиано Роналдо замени Реал Мадрид с Ювентус. Освен това Интер се опита да привлече Лука Модрич. По всичко изглежда, че босът на испанския футбол не може да преглътне неспособността на грандовете да задържат звездите си, както и агресивното поведение на някои клубове от останалата част на Европа.

"Ние трябва да попитаме, защо някои клубове -държави взривяват пазара и отвеждат футболисти. Това се случва не защото допускаме грешки. Случват се неща, които не бива да се случват. Имам в предвид не само ПСЖ, но и Ювентус, който отмъкна Кристиано Роналдо.

Интер няма пари за покупка на играчи, но въпреки това клубът предлага огромни пари за Модрич. Пари, чийто източник е неизвестен. Всичко това ми изглежда много съмнително. ПСЖ оформи трансфера на Неймар с помощта на финансови машинации, така работи и Манчестър Сити. Всичко това  води до дестабилизация на пазара", заяви Тебас.

  Сподели
441