Модрич ще обяви за решението си след срещата с Перес


Н. Гавазов

Модрич ще обяви за решението си след срещата с Перес

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич ще вземе решение за своето бъдеще след срещата си в президента на клуба Флорентино Перес. Напомняме, че интерес към играча има от страна на Интер, който вече отправи питане към испанския гранд за достъпността на хърватския национал. Според някои източници, "нерадзурите" дори са отправили оферта от 60 милиона евро за Лука.

Сега става ясно, че футболистът ще се срещне с ръководителя на испанския гранд веднага след завръщането си от отпуска. По време на беседата се очаква Модрич да разкаже на своя бос за желанието си да напусне клуба и мотивите за това решение. Напомняме, че по-рано в пресата се появиха съобщения, че футболистът има договорка с Перес да не бъде спиран за преминаване в друг клуб, ако самият играч има желание да си тръгне и офертата за него е адекватна.

По-рано Флорентино каза, че цената на полузащитника е 750 милиона евро, но това изказване има формален характер и е за успокоение на феновете на клуба. Предполага се, че ситуацията около Лука ще се разреши до края на тази седмица или най-късно в началото на следващата.

Както е известно, старши-треньорът на Реал Мадрид Хулиен Лопетеги вече заяви, че се надява Модрич да остане в клуба.

  Сподели
385