Модрич иска да обсъди бъдещето си


Н. Гавазов

Модрич иска да обсъди бъдещето си

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич ще разговаря с президента на клуба Флорентино Перес относно своето бъдеще в клуба, съобщава известният италиански журналист Джанлука ди Марцио. Според инсайдера, хърватският национал ще се върне от отпуска през следващата седмица и първата му работа ще бъде да обсъди ситуацията с боса на столичани.

Напомняме, че по-рано два независими италиански източника съобщиха, че ръководството на Интер води преговори с Модрич. Съобщаваше се, че миланският клуб е влязъл в контакт с представители на  хърватския футболист по повод на възможния трансфер, а също така, че Лука е открит за преговори с Интер. Напомняме, че при "нерадзурите" се намират трима играчи от националния отбор на Хърватия – Иван Перишич, Марцело Брозович и Шиме Върсалко.

Тази информация веднага бе отречена от Marca, но не е ясно доколко испанската медия казва истината.

32 -годишният Модрич изкара шест сезона в Реал Мадрид, след пристигането си от Тотнъм орез лятото на 2012 година от Тотнъм за 30 милиона евро. През миналия сезон хърватинът записа 43 мача за Реал Мадрид, в които се отчете с 2 гола и 8 асистенции.

Договорът на Модрич е до лятото на 2020 година.

  Сподели
406