Агентът на Майкон отправи предупреждение към Реал Мадрид


Н. Гавазов

Агентът на Майкон отправи предупреждение към Реал Мадрид

Агентът на Майкон отправи предупреждение към Реал Мадрид, че Манчестър Сити също се надява да привлече крайния защитник на европейския шампион в своите редици. Както е известно, преговорите между Интер и Белия балет относно бразилския национал бяха прекратени, поради ултиматума, който испанския гранд постави към „нерадзурите" относно цената на футболиста.

„Играчът е на пазара и не знаем какво ще се случи. Сделката с Реал Мадрид е много неясна, но се надявам да има яснота в следващите няколко часа. Ясно е, че всеки който купува играч си мисли, че плаща за него повече от необходимо, но може би „белите" подценяват стойността му", заяви Антонио Калиендо пред Gazzetta dello Sport.

"Испанските клубове дават заплати от по 10 милиона евро на играч. В Мадрид всички знаем, че има футболисти, които печелят по 12 милиона годишно. Нещо не е наред тук. Не могат ли да разберат, че Майкон е голяма инвестиция на Интер и той вече си има цена. Наистина ме изненадва поведението на Реал Мадрид. Но от моя клиент има интерес и от Манчестър Сити. Първият вариант си остава обаче Реал с когото ще се опитаме да потърсим решение", завършва агентът.

 

  Сподели
167