Източник: Кристиано е разстроен


Н. Гавазов

Източник: Кристиано е разстроен

Журналистът Нуну Гомеш, който също така е и приятел на нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, обясни причините за недоволството на футболиста от своето положение в Реал Мадрид. Напомняме, че Кристиано, който е бледа сянка на себе си в последните мачове на отбора в Шампионска лига, включително оставайки незабелязан във финала в Шампионска лига, се постара да попадне под прожекторите след триумфа на Реал в главния европейски клубен турнир, намеквайки за напускане на клуба. По-късно Кристиано се поправи и заяви, че ще се види с феновете на Реал през следващия сезон, но така или иначе останаха впечатления, че нападателят е недоволен от нещо.

Гомеш обясни какви са претенциите на звездата.

"Не мисля, че той ще си тръгне, но него го дразни това, че му обещаха удължаване на контракта, но това така и не се случи. Реал и Кристиано ще се разберат. Роналдо е най-добрият футболист в света. Той получава много по-малко от това, което заслужава", заяви Гомеш.

"Роналдо иска същото отношение към себе си, каквото получават Шави, Иниеста и Меси в Барселона. С всички тях бяха удължени контрактите. Това прави играчите щастливи, удовлетворени, освен това те получават парите, които заслужават", каза още журналистът.

"Отношенията между Роналдо и Перес охладняха. Той му обеща, че ще продължи договора и ще увеличи заплатата. Когато Роналдо се обърна с молба да бъде удължено съглашението, те му отговориха, че сега не е подходящото време за това.

Сезонът завърши, а нищо не се случва. Той е разстроен, защото клубът не изпълни своите обещания. За Роналдо Реал е най-доброто място, няма друго такова. Той обича Мадрид. От него се интересува ПСЖ и Манчестър Юнайтед, но той не иска никъде да ходи. Кристиано е на мнение, че именно в Реал ще спечели повече трофеи и "Златни топки", завърши Гомеш.

По-рано днес стана известно, че агентът на Роналдо се намира в Париж. Някои жълти издания побързаха да извлекат дивиденти от това и съобщиха, че Жорже Мендеш договаря трансфер на играча в ПСЖ, но по-късно се разбра, че това не е отговаря на истината.  

  Сподели
496