Еспаньол удари Реал Мадрид в добавеното време (видео)


В. Мухарски

Еспаньол удари Реал Мадрид в добавеното време (видео)

Реал Мадрид допусна поражение с 0:1 при визитата си на Еспаньол в първия двубой от междинния 26-и кръг на Примера дивисион. "Белия балет" игра без една не малка част от основните си играчи, които получиха почивка преди важния сблъсък с Пари Сен Жермен от 1/8-финалите в Шампионската лига.

Това естествено си каза думата и днес столичани не успяха да стигнат до успеха. Гостите се настаниха в полето на Еспаньол от първата минута, като не липсваха и добри голови положения, но вратарят на домакините Диего Лопес се намеси добре на няколко пъти. В 30-ата минута пък Жерард Морено прати топката във вратата на Навас, но гол не беше зачетен поради засада.

Доста спорно положение имаше пет минути преди края на първата част. Тогава не бе отсъдена дузпа за Реал Мадрид, след като Виктор Санчес игра с ръка след удар на Гарет Бейл. Реферът обаче не посочи бялата точка. След почивката Реал бяха по-активни, но и домакините имаха своите положения, като при едно от тях Навас спаси удара от близка дистанция с глава на Морено.

В герой за тима на Кике Санчес Флорес се превърна Жерар Морено, който вкара единствения гол в третата минута на добавеното време.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
154