Барселона с грешна стъпка у дома срещу Хетафе (видео)


В. Мухарски

Барселона с грешна стъпка у дома срещу Хетафе (видео)

Барселона и Хетафе не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат - 0:0 в среща от 23-ия кръг на Примера. През първата част впечатление направи отличната игра на гостите. В 44-ата Луис Суарес прати топката във вратата, но при вдигнат флаг за засада. Уругваецът реагира бурно, но повторенията оправдаха решението на съдията. В крайна сметка Барса се оттегли на почивка без удар към вратата на съперника.

Малко след подновяването на играта това стори Коутиньо, който стреля, но без проблеми за стража на Хетафе. Малко след това отново бившият играч на Ливърпул опита да тормози Гуаита, но без успех.

Много интересно бе след час игра, когато Тер Стеген реши да излиза, но видя, че няма да стигне до топката, а Шибасаку се възползва от това и прехвърли германеца, но за негова жалост не намери очертанията на вратата.

Може би най-сериозното положение за каталунците бе в добавеното време, когато Дембеле центрира отдясно, Луис Суарес стреля опасно с глава, а вратарят изби с ръка над гредата.

Така само за два кръга Барселона пропиля четири точки от преднината си в Ла Лига и вече е само на седем пред Атлетико Мадрид.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
177