Перес даде разрешение за преговори за трансфер на Роналдо


Н. Гавазов

Перес даде разрешение за преговори за трансфер на Роналдо

Жорже Мендеш, който е агент на нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналди, вече започна да търси нов клуб за своя клиент. Това твърди Record, позовавайки се на свои източници от обкръжението на португалеца. Според информацията, президентът на мадридчани Флорентино Перес е одобрил напускането на звездата, давайки разрешение на представителите на Роналдо свободно да преговарят за трансфер на играча.

Съобщава се, че към момента не е ясно каква цена е поставил Перес на Кристиано, но с оглед на възрастта на нападателя и лошата му форма през сезона, тя няма да е по-голяма от 150 милиона евро.

В същото време журналистът Хавиер Гилардо твърди, че ръководителят на Реал Мадрид е взел това решение след последната си среща с агента на Кристиано, на която е присъствал и футболистът. По време на разговора нападателят е заявил, че е готов да промени решението си за напускане на клуба през лятото, само при положение, че подпише нов договор, с увеличение на заплатата до 40 милиона евро на година. Поставянето на условия от страна на звездата никак не се харесало на Флорентино, който решил да покаже вратата на играча.

 

  Сподели
278