Класически Реал уби интригата за реванша с Нумансия (видео)


В. Мухарски

Класически Реал уби интригата за реванша с Нумансия (видео)

Реал Мадрид се наложи с 3:0 като гост на Нумансия в първа среща от 1/8-финалите в турнира за Купата на Краля. Първите две попадения паднаха от дузпи.

Резултатът откри Гарет Бейл, който бе точен от бялата точка в 35-ата минута. Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Карлос Гутиерес срещу Лукас Васкес. Интересното бе, че пет минути по-рано домакините претендираха за дузпа. Тео Ернандес дръпна за фланелката Дани Нието, но реферът замълча при тази ситуация.

В 60-ата реферът показа заслужен втори жълт картон на Диаманка за грубо влизане в краката на Начо. В 76-ата Иниго Перес беше много близо до изравнителен гол. Той овладя топката и прехвърли вратаря Кико Касийя с удар от над 35 метра, но тресна напречната греда, като след топката тупна около голлинията, а домакините имаха претенции за гол, но такъв не бе отсъден.

Пет минути преди края резервата Иско бе много близо до това да убие интригата, но прати топката над гредата. Все пак, в самия край, реферът отсъди нова дузпа за Реал и Иско бе точен от бялата точка - 2:0. В добавеното време Борха Майорал вкара за класическото 3:0, фиксирайки крайния резултат.

Реваншът между двата тима е следващата сряда на "Сантяго Бернабеу".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
153