Ел Класико - голямата битка на испанския футбол: Гледай на живо с FUTBOL TV


Н. Гавазов

Ел Класико - голямата битка на испанския футбол: Гледай на живо с FUTBOL TV

В събота, 23 декември, ще се проведе поредното Ел Класико - Реал Мадрид приема Барселона. Тази голяма битка ще затвори календара на 2017 година за двата отбора. Последният сблъсък между историческите съперници се състоя преди повече от четири месеца и оттогава се промениха много неща. Барселона се справи с кризата от заминаването на Неймар и смяната на треньорския щаб и след двубоите за Суперкупата записа 24 мача, в които постигна 19 победи и не допусна нито едно поражение. При това с впечатляващата голова разлика 59:8. Реал от своя страна се препъна в няколко срещи на старта на първенството, а Роналдо подведе обора си, получавайки наказание от пет мача. Като цяло, очакванията за поредната година, в която мадридчани ще доминират не се сбъднаха: Барса е с най-добрата защита в първенството, каталунците имат най-доброто нападение, а Лео Меси е голмайстор на Примера дивисион. Най-неприятното е, че "блаугранас" води на столичния отбор с 11 точки.

Независимо от всичко гореизброено и от това, че гостите се намират в по-добра форма, в мач като този е възможен всякакъв резултат. Още повече, че нито един от съперниците не желае да се оттегли за празниците в лошо настроение и с всички сили ще се стреми към победата.

Ще намали ли Реал Мадрид голямата дистанция или Барса ще убие интригата за титлата, ще се разпише ли Меси на "Камп Ноу" или някой друг играч от състава на гостите ще блесне, ще направи ли Роналдо голям мач през сегашния сезон или ще видим поредната посредствена игра на португалеца - всички тези въпроси ще видят своя отговор днес.

Голямата битка е от 14:00 часа българско време, а както винаги, FUTBOL TV ще зарадва своите читатели, предоставяйки им възможността на живо да гледат голямата битка - без накъсване на картината и без досадни реклами.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК

  Сподели
137