Бензема: Започнах да губя уважение към Моуриньо след като ме нарече котка


Бензема: Започнах да губя уважение към Моуриньо след като ме нарече котка

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема разказа, кога са се развалили отношенията му с бившия наставник на тима Жозе Моуриньо. През 2012 година португалският специалист даде интервю по отношение на Бензема, в което каза, че когато нямаш куче до себе си, тогава се налага да провеждаш лова с котка. Изглежда, че това е засегнало французина.

"Винаги съм имал добри отношения с него. Но след това започнаха изказвания и изявления с не най-добри намерения. Струваше ми се, че за него това е смешно. Ако го уважавах дотогава, след това уважението започна да се губи. Казах му каквото трябва, разговаряхме около два часа: "Аз съм футболист, а вие сте треньор. Уважавам ви, уважавайте ме и мен".

От този момент вече нямаше никакви котки, кучета или каквото и да е друго. Аз съм спокоен, но ако трябва да издевателствате над мен, аз ще говоря директно. Трябва да се мисли преди да се говори", заяви Бензема.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

544