Неймар към играчите на Барса: Ще ме приемете ли обратно?


Н. Гавазов

Неймар към играчите на Барса: Ще ме приемете ли обратно?

Футболистите на Барселона са на мнение, че бившият нападател на отбора Неймар има проблеми в ПСЖ, съобщават испански източници. Според информацията, този извод за направили играчите на каталунците при визитата на бразилеца в Барселона, където той се срещна с бившите си съотборници от "блаугранас".

Както обикновено, Неймар се шегувал и демонстрирал добро настроение. Но между другото, той задал въпрос на играчите бившия си отбор: "Ще ме приемете ли, ако се върна?".

Липсва информация за реакцията на останалите футболисти, но тази фраза на бразилеца ясно показва, че той не се чувства комфортно в Париж. Напомняме, че по-рано стана известно, че играчите на ПСЖ са раздразнени от големите привилегии на Неймар на терена и извън него, като на практика френският тим е разделен на две относно този въпрос.

Напомняме, че бразилецът премина в ПСЖ през лятото за сумата от 222 милиона евро. Тези дни пък се съобщаваше, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес възнамерява да привлече Неймар като заместник на нападателя Кристиано Роналдо.

 

  Сподели
99