Перес: През лятото ще привлечем двама - трима класни футболисти


Н. Гавазов

Перес: През лятото ще привлечем двама - трима класни футболисти

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес обяви трансферните планове на клуба и още един път коментира назначаването на Жозе Моуриньо на поста старши треньор на Белият балет. В допълнение, босът допълни, че Меси не е най-добрият футболист в света.

"Да, истина е, че ние се интересуваме от Сеск Фабрегас и Стивън Джерард, но все още не сме приели окончателно решение за тях. Аз не отричам, че това са великолепни футболисти и едни от най-добрите на своите постове в света", заяви Перес в интервю за Cadena Dial .

"Само мога да допълня, че проявяваме интерес и към други футболисти, които разглеждаме в качеството им на усилване на отбора. Става дума за Майкон, Навас и Ди Мария. Искам да ви уверя, че през лятото със сигурност ще привлечем двама - трима на топ ниво", обеща босът на Реал Мадрид.

"Нека се върнем към темата Моуриньо. Вие знаете, че вече подписахме контракт с него за срок от четири години. Смея да ви уверя, че Кралският клуб получи възможност да сключи договор с най-големият треньор в света и ние се възползвахме от този шанс. Нашата цел е да побеждаваме и то с красива игра. Реал има отлични изпълнители, а сега и един великолепен треньор. Поради това пред нас стоят и няколко важни задачи, които смятаме да осъществим през следващия сезон", продължава Перес.

"Нямаме си Меси. Но той не е най-добрият футболист в света. Аз не искам да го виждам в нашия отбор, защото това няма да е добре за нас. Ние си имаме Кристиано Роналдо. Лионел е след него и най-добрият футболист в света е Кристиано, а след това може да говорим за Меси", завършва президентът на Реал Мадрид.

 

  Сподели
277