Моуриньо промени плановете за предсезонната подговка на Реал


.

Моуриньо промени плановете за предсезонната подговка на Реал

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо вече предприе първите си стъпки начело на Кралския клуб. Снощи той съобщи на ръководството на "белите", че променя плановете за предсезонната подготовка на отбора, които бяха приети преди неговото идване.

Преди всичко Специалния премести датата на връщане към тренировки на футболистите от 12 на 16 юли. Той обаче не иска да остане в тренировъчната база във Валдебебас за повече от десет дни.

Моуриньо отхвърли и ирландския етап в подготовката и го замени с турне в САЩ. Както е известно, той поиска в понеделник да се запознае с договорните отношения на клуба за провеждане на предсезонната подготовка и стана ясно, че такива с Ирландия няма. Днес ще бъде изготвен план за североамериканското турне на "белите". Изборът ще падне върху два от градовете в които Моуриньо бе с Интер: Лос Анджелис и Бостън.

Под въпрос е и азиатското турне на Реал Мадрид - нещо, което няма да се хареса много на Флорентино Перес. Мнението на Специалния засега е, че подобен гастрол в навечерието на старта на Ла лига само би изтощило неговите футболисти. Както е известно Перес е голям привърженик на подбен вид турнета, а от ръководството на Кралския клуб обявиха вече, че мачовете в Сеул, Шанхай и Токио са планирани. Интересно ще бъде да видим каква ще бъде реакцията на боса на "белите" и дали Жозе ще успее да наложи своите виждания по въпроса.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
19