Източник: Близки до Реал пускат фейк-новини за Меси


Н. Гавазов

Източник: Близки до Реал пускат фейк-новини за Меси

В Барселона не са обезпокоени от появилите се слухове, че нападателят на клуба Лионел Меси възнамерява да напусне клуба след края на договора си. Напомняме, че аржентинецът трябваше да подпише нов контракт с каталунците в средата на юли, но това не се случи, което поражда много спекулации по темата и подклажда храна з слухове, особено от страна на мадридските издания.

През уикенда се появи подобната спекулация от Onda Cero - радиостанцията съобщи, че Меси нарочно бави подписването на договора си, за да може безплатно да напусне клуба през следващото лято. Мотивацията на звездата е недоволство от клубната политика във всички области на футболния живот.

На "Камп Ноу" обаче никак не са обезпокоени от новия слух за бъдеще на Меси и това съобщи източник от каталунския клуб, който смята, че става дума за фейк-новини, целящи дестабилизиране на Барселона.

"Това тръгна от Алфредо Мартинес (журналист), а знаете, че той е човек на Мадрид. Всички тези слухове целят създаване на атмосфера на несигурност и нестабилност, което да се отрази на резултатите на отбора. За щастие, първите два мача бяха спечелени, а те се провалиха срещу Валенсия. Меси ще подпише до 2021 година и ще остане в клуба. Както каза Солер, няма място за безпокойство", съобщава източник от "Камп Ноу".

 

  Сподели
198