Янузай обвини Ван Гаал за неуспехите си в Юнайтед


Н. Гавазов

Янузай обвини Ван Гаал за неуспехите си в Юнайтед

Бившето крило на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай заяви, че виновникът за неуспехите му на "Олд Трафорд" е Лис ван Гаал. Напомняме, че Дейвид Мойс откри за белгиеца пътя в Юнайтед, но с пристигането на Ван Гаал нещата се преобърнаха за младежа. Отначало холандецът изпрати младежа под наем в Борусия Дортмунд, а след това в Съндърланд.

През това лято Юнайтед окончателно се избави от Янузай, продавайки го на Реал Сосиедад. Аднан се закани да реабилитира кариерата си, а първото попадение да посвети именно Ван Гаал.

"Ако вкарам гол, аз ще го посветя на Ван Гаал. Не искам да говоря за него, но всички знаят колко проблеми имах с него. Неприятно и тежко е да се намираш в такава ситуация. Тук съм, за да докажа, че си оставам добър играч. Хората, които ме упрекват, изобщо не разбират от футбол. Хората, които познават ситуацията от вътре, добре знаят през какви трудности съм минал. Почти не излизах на терена от първите минути, трудно ми бе да се проявя без игрова практика, а мениджърът ме поставяше на непозната позиция. Надявам се, че ще накарам да млъкнат всички, които ме критикуваха", заяви Янузай.

 

  Сподели
166