Меси трие общите снимки с Неймар (снимка)


Н. Гавазов

Меси трие общите снимки с Неймар (снимка)

Нападателят на Барселона Неймар е близо до трансфер в ПСЖ. Напомняме, че в последно време темата за евентуално напускане на бразилеца не слиза от страниците на медиите. Според различни източници, футболистът е съгласувал договора си с парижани, който са готови да плащат на нападателя по 30 милиона евро на година, а освен това френският клуб е възнамерява да активира опцията от 222 милиона евро за покупка на Неймар.

В същото време Барселона не желае да се разделя със своя футболист и прави всичко възможно да го задържи - съотборниците на Неймар постоянно разговарят с него, опитвайки се да го убедят в предимството на това да остане на "Камп Ноу", а след мача с Ювентус се е състояла среща между бащата на играча и ръководството на клуба. Според източници, разговорите не са удовлетворили босовете на Барселона и по всичко изглежда, че Неймар ще напусне клуба, след като ПСЖ активира опцията за откупване на контракта на играча.

Сега става ясно, че другата звезда на каталунците Лионел Меси е започнал да изтрива от страницата си в Инстаграм всички общи снимки с Неймар, което е косвено потвърждение на това, че бразилецът все пак ще премине в ПСЖ.

Към момента Меси е оставил само една обща снимка с Неймар, на която освен бразилеца и аржентинеца, са още Адриано, Пинто и Дани Алвеш. Интересното е, че всеки от тези футболисти вече напусна Барселона.

СНИМКА

  Сподели
393