Гуардиола: Все още не сме спечелили нищо


.

Гуардиола: Все още не сме спечелили нищо

Старши треньорът на Барселона Пеп Гуардиола бе изключително изнервен по време на мача със Севиля и на няколко пъти удари резервната скамейка, когато андалусците почти изравниха резултата, след като неговите футболисти поведоха с 3:0. Както е известно, в крайна сметка двубоят завърши 3:2 за шампионите и след мача наставникът не скри радостта си от победата.

"Това е огромно щастие - всичко да зависи от нас в битката за титлата. Трябва да направим всичко за да спечелим последния мач от първенството и да спечелим титлата пред очите на всички наши запалянковци. Предстои ни труден мач с Валядолид, който се бори за оцеляването си. Няма да ни е никак леко.Ние обаче сме длъжни да победим, ако искаме да си постигнем целите. За сега все още не сме спечелили нищо", заяви Гуардиола в интервю за Marca.

"Няма да анализирам срещата срещу Севиля. Доминирахме през целия мач, но когато андалусците останаха с човек по-малко, ние се отпуснахме и едва не платихме скъпо. Много нервен край се получи. Равенството може би щеше да ни изхвърли от борбата за титлата. Но пак повтарям : като цяло играта бе под наш контрол", завършва наставникът на Барселона.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
112