Реал се справи със Селта и докосва титлата (видео)


FUTBOL-TV

Реал се справи със Селта и докосва титлата (видео)

Реал Мадрид записа успех с 4:1 в гостуването си на Селта в отложения мач от 21-ия кръг на Примера дивисион. Два гола за гостите вкара Кристиано Роналдо в 10-ата и 48-ата минута на двубоя. След това Джон Гуидети намали в 69-ата минута, но в 71-ата Карим Бензема сложи точка на спора. До края на мача се разписа и Тони Кроос.

В 10-ата минута CR7 откри резултата, след като отправи доста хубав удар и реализира красиво попадение. Веднага след почивката Роналдо отново бе точен, като това попадение падна след удар в близкия ъгъл, а асистенцията бе на Иско.

В 63-ата минута Яго Аспас получи втори жълт, респективно червен картон, оставяйки тима си с човек по-малко на терена. Картонът е за симулация, след като футболистът на Селта падна в наказателното поле. Три минути след това съдията показа червен картон и за един от треньорите на Селта - Ернесто Маручи.

В 69-ата минута Гуидети зарадва феновете на домакините, но малко след това Бензема уби интригата, вкарвайки за 3:1. Тони Кроос оформи крайния резултат в 88-ата минута.

Победата е важна за "кралете" в битката им с Барселона за титлата в Ла Лига. Благодарение на победата си, те ще финишират под номер едно дори и ако спечелят само точка в последния си мач за сезона - срещу Малага.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
234