Станаха известни подробности от вчерашния скандал в Барселона


Н. Гавазов

Станаха известни подробности от вчерашния скандал в Барселона

Станаха известни детайли от скандала, който се случи по време на вчерашната тренировка на Барселона. Напомняме, че бдителни испански журналисти уловиха разправията между Неймар и асистент-треньора на каталунците Хуан Карлос Унсуе.

Престрелката между двамата станала не заради начина на живот на нападателя, както съобщиха бразилски източници, а заради отношението на футболиста към тренировъчния процес.

Унсуе се опитал да вразуми бразилеца, който рязко отговорил, а напрежението достигнало своя пик, след като треньорът казал. че "ако Неймар продължава в този дух, тогава ще завърши като Роналдиньо".

Намеквайки за ранното слизане на легендата от футболния Олимп, специалистът се опитал да мотивира нападателя, но предизвикал голям гняв в него, защото Неймар е приятел с Роналдиньо.

Съобщава се, че няколко футболисти на Барселона са застанали на страната на нападателя, заплашвайки да напуснат клуба, ако Унсуе стане нов старши-треньор на отбора.

Напомняме, че специалистът работи като помощник на Луис Енрике в Барселона от 2014 година. По-рано се съобщаваше, че Неймар е един от тези, които подкрепят Унсуе за наставник на тима.

 

  Сподели
145