Реал взе своето срещу Леганес (видео)


FUTBOL-TV

Реал взе своето срещу Леганес (видео)

Реал Мадрид се наложи с 4:2 при визитата си на Леганес в двубой от 30-ия кръг на Примера. Хамес Родригес откри резултата след четвърт час игра. Домакините сгрешиха при изнасянето, Марко Асенсио финтира бранител и подари топката на Хамес Родригес, който само чукна от близко разстояние - 0:1.

В 17-ата Данило нацели лявата греда на Яго Ерерин с удар от над 20 метра. След последвалия корнер Начо Фернандес отклони с глава към далечната греда, където Мората технично прехвърли с глава вратаря за 0:2. В 23-ата минута Ковачич изведе Мората и испанският голаджия насочи над плонжа на вратаря и резултатът стана класически.

В 32-ата Габриел намали, засичайки отблизо центриране на Диего Рико. Но това не бе всичко за това полувреме. В 34-ата Лусиано вкара втори гол за Лега, разписвайки се от близко разстояние.

В 49-ата минута Мората скочи да удари топката с глава, не успя, но вместо това Мантовани си вкара автогол 2:4. До края на мача положения имаше и пред двете врати, но изглежда това, което ще се запомни бе смяната на Хамес Родригес, който не скри недоволството си, след като отстъпи мястото си на Иско.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
262