Барса взе своето срещу Гранада


FUTBOL-TV

Барса взе своето срещу Гранада

Барселона се наложи с 4:1 при визитата си на Гранада в среща от 29-ия кръг на Ла Лига. По всичко изглеждаше, че двата тима ще се оттеглят на почивката при нулево равенство, но Луис Суарес успя да откри резултата в 44-ата минута. Жорди Алба намери Суарес, вратарят излезе неразчетено, тръгна да се връща, а централният нападател се възползва от тези колебливи действия и копна топката, откривайки резултата - 0:1. Иначе по-рано през това полувреме Суарес нацели и греда.

В 50-ата Жереми Бога обаче изравни резултата и върна интригата. Защитата на Барса изпусна Жереми Бога, който напредна сам срещу вратаря и с точен удар намери далечния долен ъгъл за 1:1. Пако Алкасер отново изведе каталунците напред в 64-ата минута. Луис Суарес изработи това попадение. Уругваецът овладя топката с гръб към вратата и майсторски изведе Пако Алкасер, който реализира от 13 метра сам срещу вратаря - 1:2.

В 83-ата Матийо Соние си отбеляза автогол за 1:3. Домакините довършиха срещата с човек по-малко, след като Уче Агбо получи втори жълт картон и напусна терена. В края на мача Неймар оформи крайния резултат.

  Сподели
148