Санчес: Роналдо трябва да прехапе езика си


Н. Гавазов

Санчес: Роналдо трябва да прехапе езика си

Легендарният нападател на Реал Мадрид Уго Санчес е на мнение, че Кристиано Роналдо трябва да бъде по-внимателен в отношенията си с феновете на столичния тим. Напомняме, че португалецът пропиля няколко изгодни положения за гол през първото полувреме на мача с Реал Сосиедад, което разгневи зрителите на "Сантяго Бернабеу".

В 23-та минута на въпросната среща Роналдо загуби една топка, след което по негов адрес отново се чуха освирквания. В отговор на това футболистът назова феновете "копелета", което бе уловено от камерите. Това още повече ядоса почитателите на столичния клуб, които продължиха да освиркват Кристиано и след гола му през второто полувреме.

Напрежението между страните се пренесе и в социалните мрежи и различни форуми, където фенове на Реал Мадрид отправиха обидни съобщения до португалеца, включително засегнаха и сексуалната му ориентация.

Санчес, който заедно с Христо Стоичков стана голмайстор на Европа през 1990 година, не одобрява поведението на португалската звезда.

"Трудно е да бъда на негово място, за да кажа, как се е чувствал, но мен също са ме обиждали. И то не един или два пъти. Роналдо трябва да прехапе езика си. Той може да мисли каквото си иска, но в никакъв случай не бива да говори за това. Случилото се само разваля отношенията, а те трудно се поправят. Да, феновете могат да ви обиждат, а вие не можете. Така е", заяви Санес.

 

  Сподели
269