Реал вкара пет на Гранада, а Роналдо се изфука със Златна топка (видео)


FUTBOL-TV

Реал вкара пет на Гранада, а Роналдо се изфука със Златна топка (видео)

Реал Мадрид записа категорична победа у дома с 5:0 над Гранада в обедна среща от 17-ия кръг на Ла Лига. Така играчите на Зинедин Зидан записаха 39-и пореден мач без поражение. Старт на головата фиеста на "Сантиаго Бернабеу" даде Иско, който откри резултата в 12-ата минута. Бензема записа асистенция, а голмайсторът бе точен с удар от над 15 метра.

Самият французин пък покачи на 2:0 в 21-ата минута. Лука Модрич пробва удар, вратарят на гостите изби, а Бензема отблизо направи добавка. Останаха обаче сериозни съмнения за засада на френския стрелец, но в крайна сметка реферът зачете попадението. Шест минути по-късно и Кристиано Роналдо записа името си сред голмайсторите. Марсело центрира отляво и португалецът прати топката в мрежата с удар от три метра, правейки резултата класически.

В 31-ата Лука Модрич завърши самостоятелния си пробив с асистенция към Иско, който беше изпуснат от бранителите и вкара второто си попадение в срещата с удар от близо.

Последното попадение бе дело на Каземиро (58), а след това домакините пожалиха днешния си съперник и повече голове не паднаха. С успеха световният шампион дръпна с шест точки пред Барса.

Иначе трябва да се отбележи и фактът, че Роналдо показа четвъртата си "Златна топка" и беше поздравен от всички "бели" носители на отличието преди старта на този мач.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
121