Барса с разгромна победа в каталунското дерби (видео)


FUTBOL-TV

Барса с разгромна победа в каталунското дерби (видео)

Шампионът Барселона разби 4:1 Еспаньол на "Камп Ноу" в каталунско дерби от 16-ия кръг на испанското първенство. Луис Суарес (18, 67) отбеляза два гола за "лос кулес", а в 68-ата минута Жорди Алба опъна мрежата на Еспаньол за 3:0. Давид Лопес реализира попадение за Еспаньол в 80-ата, а Лионел Меси оформи крайния резултат с хубав гол в последната минута.

в 18-ата минута Луис Суарес откри резултата след фантастичен пас от дълбочина на Андрес Иниеста. В средата на втората част играчите на Барса вкараха два гола в рамките на по-малко от две минути чрез Луис Суарес и Жорди Алба. И в двата случая Лео Меси навърза по четирима играчи на противника, оставайки лице в лице с вратаря.

Еспаньол все пак стигна до почетен гол десетина минути преди края на редовното време, когато Давид Лопес завърши майсторски бърза контра на своя отбор. В 86-ата минута Меси отново се справи лесно с отбраната на съперника, но този път реши да стреля по диагонала и топката мина покрай десния страничен стълб.

След успеха Барселона събра 34 точки и изостава с три пункта от лидера Реал Мадрид, който има мач по-малко. Еспаньол е девети с 22 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
172