Сосиедад победи Валенсия в мач, който имаше от всичко (видео)


FUTBOL-TV

Сосиедад победи Валенсия в мач, който имаше от всичко (видео)

Реал Сосиедад се наложи с 3:2 над гостуващия Валенсия в среща от 15-ия кръг на Ла Лига. Вилиан Жозе (2 и 24) даде добър аванс на домакините от два гола. Първият падна, след като Чаби Прието продължи топката, а на втората греда абсолютно сам беше Вилиан Жозе, който реализира с лекота. Второто попадение падна отново след центриране от корнер, а Вилиан Жозе пак беше оставен сам и за втори път вкара с глава - 2:0.

"Прилепите" се върнаха в срещата в 36-ата минута, когато Даниел Парехо се разписа от дузпа. Само минута след появяването си в игра Санти Мина беше спънат в наказателното поле, което помогна на тима му да се върне в мача.

В 59-ата Адерлан Сантос направи дузпа срещу Карлос Вела. Диего Алвеш обаче спаси удара от бялата точка на Вела. В 82-ата Жоао Кансело получи втори жълт картон, след като фаулира Юри Берчиче и напусна терена.

В 90-ата Вела асистира на Хуанми, който засече топката в мрежата - 3:1. В 93-ата Закария Бакали вкара за "лос бланкинегрос", след като финтира вратаря Херонимо Руи и се справи и с двамата бранители - 3:2. За повече обаче не остана време и така срещата завърши при този резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
171