Анонс на 11-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 11-ти кръг на Примера Дивисион

Малага - Спортинг Хихон
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 04.11.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Хесус Хил

Малага не успя да изненада солидния отбор на Атлетико Мадрид, въпреки че андалусци вкараха два гола на "Висенте Калдерон", но в инкасираха четири. По този начин селекцията на Хуанде Рамос остава с актив от 12 точки е на 11-ото място в класирането. За настоящия двубой отсъстващи за южняците са Кузманович, Кеко, Уелингтон, Торес и Рецио.

Отборът на Спортинг Хихон записа второ поредно равенство, като този път астурианци завършиха 1:1 у дома с амбициозния състав на Севиля. Въпреки спечелената точка, Спортинг няма победа вече в седем поредни срещи. В момента играчите на Абелардо Фернандес са на 18-ото място с 9 пункта. Бабен и Торес са аут за гостите.

Прогноза: Малага - Спортинг Хихон 1:1


Гранада - Депортиво Ла Коруня
Стадион: "Лос Карменес", Гранада
Дата: 05.11.2016 г.
Час: 14:00
Съдия: Алберто Ундиано

Слабакът Гранада записа нова загуба в Примера, като може би най-неочакваното този път бе, че андалусци отстъпиха само 1:0 като гости на шампиона Барселона. След първите 10 кръга на кампанията отборът от едноименния град е единственият, който все още няма победа на сметката си и напълно логично заема последното 20-то място с актив от 3 точки. Фулкие, Силва и Келава са с контузии за Гранада.

Депортиво Ла Коруня прекъсна серията от две поредни загуби, в която галисийци инкасираха цели осем попадения във вратата си. В последния си двубой от Ла Лига "Супер Депор" завърши наравно 1:1 у дома с тима на Валенсия, като благодарение на спечелената точка тимът от Западния бряг остава над чертата с 9 пункта. Балонга и Хоселу са контузени, а Хоселу е наказан.

Прогноза: Гранада - Депортиво Ла Коруня 0:0


Осасуна - Алавес
Стадион: "Ел Садар", Памплона
Дата: 05.11.2016 г.
Час: 19:30
Съдия: Давид Окон

Новакът Осасуна успя да стигне до престижно реми при визитата си на коравия тим на Атлетик Билбао, а срещата помежду им не излъчи победител за крайното 1:1. Въпреки спечелената точка, клубът от Навара остава на предпоследното 19-то място в таблицата със 7 пункта. Риера, Дигар и Флано са контузени за домакините, а Ривиер е наказан.

Другият от новаците в Примера - Алавес, допусна втора поредна загуба и общо трета в последните си четири мача. Баските поведоха при домакинството си на европейския клубен шампион Реал Мадрид, но впоследствие инкасираха четири безответни попадения във вратата си. Така възпитаниците на Маурисио Пелегрини остават с 10 точки и са на 15-ата позиция в таблицата. Лагуардия, Гомес и Пантич са контузени, а Дейверсон е с наказание.

Прогноза: Осасуна - Алавес 1:1


Лас Палмас - Ейбар
Стадион: "Гран Канария", Лас Палмас
Дата: 05.11.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Карлос Дел Серо

Отборът на Лас Палмас демонстрира голямо себераздаване и успя да навакса пасив от цели три гола в последния си шампионатен двубой срещу Селта. В него "лос амарийос" стигнаха до точка за крайното 3:3 у дома, при положение, че на почивката губеха с 0:3. Така тимът от Канарските острови вече е с актив от 13 пункта и е на 10-ото място в подреждането. За настоящия двубой треньорът Кике Сетиен няма да може да разчита единствено на Ел Жар.

С два гола в заключителните десет минути Ейбар осъществи обрат от 0:1 до 2:1 срещу Виляреал в домакинството си от 10-ия кръг на Ла Лига. Бруно вкара за гостите в 41-ата минута от дузпа, но в 80-ата минута Иван Рамис изравни. Победното попадение падна в 87-ата минута, когато Педро Леон завърши подобаващо контраатака на баските, нанасяйки първа загуба на съперника от началото на шампионата. По този начин играчите на Хосе Мендилбар вече са на 8-ото място с 15 точки. Нано е единственият отсъстващ преди далечното пътуване към Гран Канария.

Прогноза: Лас Палмас - Ейбар 2:2


Селта Виго - Валенсия
Стадион: "Балаидос", Виго
Дата: 06.11.2016 г.
Час: 17:15
Съдия: Клос Гомес

Селта тотално разочарова в предишния кръг, като пропиля аванс от три чисти гола при гостуването си на Лас Палмас. Двубоят на Канарските острови завърши 3:3, като гостите от Виго водеха с 3:0 след първите 45 минути. След почивката обаче Селта бе тотален мат и допусна изравняване, като поне успя да спаси точка и така играчите на Едуардо Берисо вече имат 14 и са на 9-ото място. Майо и Гомес с наказани за настоящия двубой, а с контузии са Бовю и Диас.

Валенсия направи 1:1 при визитата си на Депортиво Ла Коруня, като новият наставник на "прилепите" Чезаре Прандели продължава да чака първата си официална победа начело на клуба от едноименния град. В момента "лос че" са с 10 точки и се намират на 14-ата позиция в колоната. Гая, Руис и Сикиера са контузени, а Перес е наказан.

Прогноза: Селта Виго - Валенсия 2:2


Еспаньол - Атлетик Билбао
Стадион: "RCDE", Барселона
Дата: 06.11.2016 г.
Час: 17:15
Съдия: Даниел Трухийо

Еспаньол прекъсна серията от три поредни равенства и успя да победи състава на Бетис в последния си мач от Ла Лига. Със спечелените три точки "папагалчетата" събраха 11 и се придвижиха до 12-ото място в класирането. Наставникът на каталунците Кике Санчес Флорес няма да може да разчита на Дуарте, Рейес и Перес.

Атлетик Билбао записа първо равенство на сметката си от началото на сезона в Примера. Ремито, обаче, е донякъде изненадващо, тъй като баските го постигнаха у дома срещу новака Осасуна за крайното 1:1. Така възпитаниците на Ернесто Валверде нямат победа в два поредни мача в първенството, като това ги смъкна на 7-ото място в подреждането с 16 точки. В лазарета на Атлетик са Ернандес, Акече и Сегин.

Прогноза: Еспаньол - Атлетик Билбао 0:2


Виляреал - Бетис
Стадион: "Ел Мадригал", Виляреал
Дата: 06.11.2016 г.
Час: 19:30
Съдия: Иняки Виканди

С два гола в заключителните десет минути Виляреал допусна пълен обрат от 0:1 до 2:1 срещу Ейбар в гостуването си от 10-ия кръг на Ла Лига. Бруно вкара за гостите в 41-ата минута от дузпа, но в 80-ата минута Иван Рамис изравни. Победното попадение падна в 87-ата минута, когато Педро Леон завърши подобаващо контраатака на баските, нанасяйки първа загуба на "жълтата подводница" от началото на шампионата. Поражението смъкна играчите на Фран Ескриба на 5-ата позиция с 19 пункта. Аут за Виляреал за настоящия двубой са Солдадо, Бонера и Йокич, а Пато е под въпрос.

Тимът на Бетис допусна трето поражение в последните си пет шампионатни срещи. В предишния кръг севилци отстъпиха с 0:1 у дома от Еспаньол. Поражението остави хората на Гусатво Пойет с 11 точки, а "зелено-белите" заемат 13-ото място в класирането. За тежката визита на Виляреал с травми са Пеня и Мусонда.

Прогноза: Виляреал - Бетис 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
310