Футболист на Челси 20 минути чака Роналдо за снимка (видео)


Н. Гавазов

Футболист на Челси 20 минути чака Роналдо за снимка (видео)

Полузащитникът на Бетис Чарли Мусонда в продължение на около 20 минути е чакал нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо след съботната среща между двата отбора, за да се снима с португалеца. В същия ден играчът навърши 20 години и макар, че отборът не успя да му направи подарък, губейки мача с 6:1, самият Мусонда реши да се зарадва.

Футболистът изчака Роналдо близо до автобуса на столичани, за да се снима, а в добавка получи и фланелка от своя кумир.

Напомняме, че контрактът на Мусонда принадлежи на Челси. Мусонда играе под наем в Бетис от втората половина на миналия сезон, като записа за севилци 16 мача в Примера дивисион. Испанците продължиха договора си с играча през това лято, а малко след това Мусонда успя да получи фланелка със седми номер, която носеше легендата на клуба Хоакин Санчес.

"Много се радвам, че мога да изпълня своята мечта в този невероятен клуб и да взема седми номер. Това е номерът на моя кумир Кристиано Роналдо, когото наблюдавам още от дете и е мой кумир. Сега е ред аз да вдъхновявам малките деца. Моля за извинение феновете, които купиха моите фланелки с девети номер, аз съм готов да ги възмездя за техните разходи", заяви тогава Мусонда.

ВИДЕО

  Сподели
164