Анонс на 26-ти кръг на Бундеслигата


Н. Гавазов

Анонс на 26-ти кръг на Бундеслигата

Херта Берлин - Шалке 04
Стадион: "Олимпиящадион", Берлин
Дата: 11.03.2016 г.
Час: 21:30
Съдия: Тобиас Велц


Тимът на Херта инкасира седма загуба за сезона. В предишния кръг "старата дама" падна с 2:0 при гостуването си на Хамбургер ШФ. Въпреки поражението, столичани все още удържат 3-ото място в класирането с актив от 42 точки. За настоящия двубой наставникът на Херта Пал Дардай няма да разчита на Ланкгкамп, Алагуи и Курт.

Шалке 04 пък надви Кьолн с 3:1 на неговия стадион в среща от предишния 25-ти кръг на Бундеслигата. По този начин "кралскосините" излезе на четвърто място за сметка на Борусия Мьонхенгладбах и Майнц 05. Играчите на Андре Брайтенрайтер са с актив от 41 точки. С травми в състава на Шалке преди визитата в столицата са Хьоведес, Настасич, Учида, Горетцка, Хьогер и Чупо-Мотинг.

Прогноза: Херта Берлин - Шалке 04 2:2


Борусия Мьонхенгладбах - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 12.03.2016 г.
Час: 16:30
Съдия: Михаел Вайнер


Борусия Мьонхенгладбах загуби с 2:1 гостуването си на Волфсбург преди седмица и така "жребчетата" пропуснаха да се доближат до Топ 4. В момента възпитаниците на Андре Шуберт заемат 6-то място в подреждането с актив от 39 точки. През седмицата капитанът на тима Мартин Щранцл обяви, че се отказва от футбола след края на сезона. Към настоящия момент бранителят е контузен, а другите в лазарета на Борусия са Домингес, Янтшке, Шулц и Вендт.

Айнтрахт записа седми пореден мач в първенството без успех. В предишния кръг футболистите на Армин Фе завършиха наравно 1:1 у дома срещу новака Инголщат. Въпреки ремито, Айнтрахт има на сметката си 24 точки и заема 16-то място в подреждането, което изпраща на бараж за оставане в елита. С контузии за тима от Франкфурт на Майн са Храдецки, Андерсон, Игньовски, Флум, Гацинович, Райнартц, Стендера и звездата на тима Александър Майер.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах - Айнтрахт Франкфурт 3:0


Хановер 96 - Кьолн
Стадион: "HDI Арена", Хановер
Дата: 12.03.2016 г.
Час: 16:30
Съдия: Петер Сипел


Хановер затъва все по-усилено към Втора Бундеслига, след като в предишния кръг тимът от Долна Саксония допусна 18-та загуба за сезона. Този път "96" бе надигран с категоричното 4:1 при гостуването си на Вердер Бремен. Така Хановер има едва 17 точки в актива си, което е на 9 от спасението и е на последното 18-то място. С травми за тима са Радлингер, Фелипе, Андреасен, Бех и Беншоп.

Кьолн записа пета загуба в последните си пет мача. Преди седмица "козлите" загубиха с 3:1 у дома от тима на Шалке 04. Така хората на Петер Щьогер вече са на 12-то място с 30 точки в класирането. В лазарета на Кьолн е Цолер, а с наказание е Марох.

Прогноза: Хановер 96 - Кьолн 1:2


Хофенхайм - Волфсбург
Стадион: "Райн-Некар Арена", Синсхайм
Дата: 12.03.2016 г.
Час: 16:30
Съдия: Роберт Хартман


Хофенхайм остава на предпоследното 17-то място в таблицата с актив от 21 точки, което е на 5 от спасението. В предишния кръг Хофе бе развинтен с 5:1 при гостуването си на Щутгарт. Контузени в тима са Ким и Хардлинг, а с наказания са Полански и Руди.

Волфсбург постигна много важна победа с 2:1 вкъщи над Борусия Мьонхенгладбах в среща от предишния 25-ти кръг и се доближи само на 2 точки до зона "Европа" и на 4 от голямата цел - Шампионската лига. "Вълците" имат 37 пункта на сметката си. През седмицата Волфсбург постигна нова победа над белгийския Гент и се класира за четвъртфиналната фаза в Шампионската лига. С контузии в тима са Беналио, Йунг, Налдо, Бендтнер и Бас Дост.

Прогноза: Хофенхайм - Волфсбург 0:2


Инголщат - Щутгарт
Стадион: "Ауди-Шпортпарк", Инголщат
Дата: 12.03.2016 г.
Час: 16:30
Съдия: Мануел Грефе


Новакът Инголщат записа трето поред реми. Този път баварците направиха 1:1 при визитата си на Айнтрахт Франкфурт. Със спечелената точка възпитаниците на Ралф Хазенхютъл вече имат 32 и се намират на 9-ото място в колоната. С контузии в състава на Инголщат са Данило, Левелс, Грос и Моралес.

Щутгарт прекъсна серия от две поредни загуба, след като в предишния кръг разби с 5:1 у дома предпоследния в класирането Хофенхайм. Така "швабите" вече имат 31 точки и заемат 11-то място в класирането, като възпитаниците на Юрген Крамни вече могат да са много по-спокойни за мястото си в елитната дивизия. В лазарета на Щутгарт са Барба, Ферати, Гинчек и Харник.

Прогноза: Инголщат - Щутгарт 1:2


Дармщат - Аугсбург
Стадион: "Мерк-Щадион ам Бьоленфалтор", Дармщат
Дата: 12.03.2016 г.
Час: 16:30
Съдия: Бастиан Данкерт


Новакът Дармщат стигна до престижно нулево реми преди по-малко от седмица при гостуването си на борещия се за участие в Шампионската лига състав на Майнц 05. Със спечелената точка играчите на Дирк Шустер вече имат 26 и се намират непосредствено над опасната зона, заемайки 15-то място, като "лилиите" са само на 2 точки от първия от отборите под чертата. С контузии в състава на Дармщат са Гарикс, Розентал, и Строх-Енгел.

Аугсбург си направи харакири, след като пропиля аванс от цели три чисти гола в последния с мач в Бундеслигата. Баварците водеха с 3:0 при домакинството си Байер Леверкузен, но впоследствие срещата завърши наравно 3:3. Така възпитаниците на Маркус Вайнцийрл изпуснаха две важни точки, които можеха да ги отдалечат от опасната зона. В момента Аугсбург заема 14-то място в колоната с актив от 25 точки и също като настоящия съперник е на 2 от зоната на изпадащите. Калсен-Бракер, Фьолнер, Моравек и Троховски са контузени, а с наказание е Гауелею.

Прогноза: Дармщат - Аугсбург 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
425