Тухел: Дори да бяхме победи, пак щяхме да сме зад Байерн


FUTBOL-TV

Тухел: Дори да бяхме победи, пак щяхме да сме зад Байерн

Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел заяви, че "жълто-черните" трябва да останат "гладни за победа във всеки мач". Наставникът похвали своя тим, въпреки равенството - 0:0 срещу Байерн Мюнхен.

"Играхме много добре през първата част и по-специално през първия половин час. Доволен съм от показаното от нашите играчи. Разбира се, че щеше да ни помогне, ако бяхме повели с ранен гол. Важно е да си вземем забележки от този мач. Трябва да се отчете, че Байерн игра на едно много високо ниво. Можехме да владеем топката малко повече. Точно това ще изисквам от играчите в следващите мачове. Важното е, че до края на мача момчетата не загубиха надежда, че могат да се поздравят с победа", заяви Тухел.

"Какво следва? Продължаваме да играем своята си игра. Трябва да се раздаваме във всеки един мач и да печелим точки. Дори да бяхме победили Байерн, пак щяхме да сме зад тях в класирането. Остава надеждата, че те ще губят точки. Трябва да останем гладни за успех. Не бива да сме разочаровани от това равенство", добави още треньорът на Дортмунд.

  Сподели
135