Анонс на 25-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 25-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Майнц 05 - Дармщадт
Стадион: "Кофаке Арена", Майнц
Дата: 06.03.2016г.
Час: 16:30
Съдия: Бенджамин Бранд

Майнц 05 продължава да бъде приятните открития на сезона. Отборът играе без никакъв страх срещу големите и трупа точки. разбира се, третото място изглежда фантастично, но е факт, че Майнц 05 се намира само на два пункта от четвърта позиция.

Дармщадт е в ужасна серия от три загуби и едно равенство в последните си четири мача и новакът сериозно се е запътил към Втора Бундслига. Дебютантът е 15-ти с точка над чертата и с оглед на програмата до края напълно е възможно да изпадне.

Фаворит в сблъсъка са домакините. През есента Майнц 05 победи съперника на собствения му стадион и няма причина да не го направи отново.

Прогноза: Майнц 05 - Дармщадт 2:0

 

Хамбургер - Херта
Стадион: "Фолкспаркщадион", Хамбург
Дата: 06.03.2016г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Брих

Хамургер няма никакви цели през този сезон. Отборът се бореше за оцеляването си през миналия сезон, но сега е твърд средняк, намиращ се на 7 точки от опасната зона. В момента динозаврите имат само една загуба за последните си пет мача, но и една победа.

Относно Херта, столичани са трети и в най-лошия случай ще останат на тази позиция и след този кръг. "Старата дама" е в серия от две последователни победи и общо три успеха в последните си пет мача.

Очаква се равностоен двубой, в който е твърде вероятно да не видим победител.

Прогноза: Хамбургер - Херта 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135