Анонс на 24-ти кръг на Бундеслигата - срещите във вторник


Н. Атанасов

Анонс на 24-ти кръг на Бундеслигата - срещите във вторник

Хановер 96 - Волфсбург
Стадион: "HDI Арена", Хановер
Дата: 01.03.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Бастиан Данкерт


След осем поредни загуби и почти изгубени надежди за оцеляване, Хановер 96 спря отличната серия на Щутгарт и то след пълен обрат като гост за крайното 2:1. Капитанът на долносаксонци Кристиан Шулц се превърна в герой за своя тим, реализирайки и двете попадения за Хановер на "Мерцедес Бенц Арена". Въпреки успеха, играчите на Томас Шааф остават еднолично на последното 18-то място в класирането с актив от 17 точки, на 6 от спасението. С контузии за Хановер са Андреасен, Бех, Беншоп, Уго Алмейда и Салай.

Волфсбург инкасира осма загуба за сезона. Този път "вълците" не успяха да сломят шампиона Байерн Мюнхен у дома и гостите от Бавария спечелиха с 2:0. Така хората на Дитер Хекинг остават с актив от 31 точки на 8-ма позиция в таблицата. За гостуването на Хановер с травми са Беналио, Аскес, Йунг, Налдо, Бендтнер, Бруно Енрике и Бас Дост.

Прогноза: Хановер 96 - Волфсбург 0:1


Инголщат - Кьолн
Стадион: "Ауди-Шпорпарк", Инголщат
Дата: 01.03.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Флориан Майер


Новакът Инголщат стигна до 1:1 в последния кръг при гостуването си на Хамбургер ШФ. Така баварците вече имат 30 пункта на сметката си, които им отреждат 9-то място в колоната. За междинния кръг треньорът Ралф Хазенхютъл няма да може да разчита на Ортаг, Данило и Левелс.

Кьолн инкасира втора поредна загуба, която отново бе с 1:0. Този път "козлите" отстъпиха с минималния резултат при домакинството си на амбициозния състав на Херта Берлин. Поражението смъкна футболистите на Петер Щьогер на 10-ата позиция в таблицата, където Кьолн имат 29 точки. Контузен за "козлите" е единствено Цолер.

Прогноза: Инголщат - Кьолн 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182