Анонс на 12-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 12-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Борусия - Шалке 04
Стадион: "Сигнал Идуна Парк", Дортмунд
Дата: 08.11.2015г.
Час: 16:30
Съдия: Феликс Бирх

И двата отбора влизат в мача с натрупана умора, което може да даде отражение на играта им в неделя следобед. Дортмундчани посрещнаха Габала в Лига Европа, а гилзенкирхенци пътуваха до Прага, където се изправиха срещу местния Спарта. Разликата е, че настроението в състава на Борусия се повдигна от голямата победа над Габала, докато в лагера на "миньорите" цари минорно настроение от поредния мач без победа.

Но не само европейският клубен турнир е причина за разликата в самочувствието на двата тима. Борусия е с шест поредни победи във всички турнири с голова разлика 24-4! Шалке 04 е с пет последни мача, в които няма успех. Освен това домакините са втори в класацията, докато гостите са 5-ти, на шест точки от съперника си.

Това е централният мач на кръга и се предполага, че трябва да видим равностоен двубой. На практика едва ли ще се получи нещо такова. В момента Борусия изглежда много по-силен и стабилен отбор от своя противник и най-вероятно няма да има проблеми с победата в мача.

Прогноза: Борусия - Шалке 04 2:0

 

 

Аугсбург - Вердер
Стадион: "ВВК Арена", Аугсбург
Дата: 08.11.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Тобиас Щиелер

Това е дербито на аутсайдерите. И двата тима се намират в дъното на таблицата за класиране и по всичко изглежда, че основната задача през сезона ще е борбата за оцеляване. Аугсбург с късата си скамейка е жертва на участието си в Лига Европа. Интересното е, че баварците имат две победи и равенство в последните си три мача във всички турнири, но веднага ще кажем, че специално в Бундеслигата Аугсбург не е побеждавал от 20 септември и точно за това отборът е последен в класирането, на 4 точки от спасителния бряг.

Вердер определено деградира по отношение на представянето си. Бременци имат само един успех в последните си шест мача, като загубиха пет от двубоите си. Само забележете - Вердер записа две победи и равенство в първите си пет мача и не попада в опасната зона само по допълнителни показатели.

Аугсбург няма домакинска загуба срещу Вердер и това е една от причината да твърдим, че мачът е "Х" или "1". Другата е сравнително по-добрата форма на домакините в последните срещи, макар че те не са от Бундеслигата.

Прогноза: Аугсбург - Вердер 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161