Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Айнтрахт - Херта
Стадион: "Комерцбанк- Арена", Франкфурт
Дата: 27.09.2015г.
Час: 16:30
Съдия: Бенджаминд Бранд

В средата на седмицата Айнтрахт загуби от Шалке 04 и така сложи край на серията от четири мача без поражение. Преди това "орлите" направиха впечатляващи победи срещу Щутгарт и Кьолн, вкарвайки общо десет гола в двата двубоя, а и не по-малко впечатляващо бе равенството в Хамбургер с оглед на тактическите действия на Айнрахт.

Херта има десет точки - с две повече от своя съперник - и се намира в средата на таблицата. До момента столичани изненадват с представянето си, защото, противно на очакванията, записаха три победи, а пораженията бяха срещу Борусия Дортмунд и Волфсбург.

Според букмейкърите, фаворит в двубоя е Айнтрахт, но нашият съвет е да бъдем внимателни към тази среща, въпреки че "орлите" нямат домакинска загуба вече в 13-ти мач.

Прогноза: Айнтрахт - Херта 1:1

 


Борусия Дортмунд - Дармщадт
Стадион: "Сигнал Идуна Парк", Дортмунд
Дата: 27.09.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Роберт Хартман

Борусия се препъна в средата на седмицата срещу аутсайдера Хофенхайм и Томас Тухел веднага обясни причините за загубените две точки с това, че възпитаниците му не са били достатъчно настойчиви. Иначе Борусия е на второ място в класирането, на пет точки след Байерн и на четири пункта пред четвъртия Волфсбург.

Дармщадт е само с една загуба до момента и това е срещу шампиона Байерн Мюнхен, с което скромният тим от Хесен тотално опроверга предварителните прогнози за провал в елита. "Лилиите" играят много съдържателен футбол и вече успяха да изненадат както Байер Леверкузен, така и Шалке 04.

Дурм, Суботич и Шахин са отсъстващи от домакините. Гостите са без Платинс и Щарк.

Разбираемо е, че домакините са фаворит в мача и се очаква тяхна победа с разлика. Въпросът е, дали Обамеянг отново ще се разпише. Габонецът отстъпи лидерството сред голмайсторите след петте гола на Левандовски в средата на седмицата, но пък влезе в историята като първият футболист с гол във всеки един от първите шест стартови кръга. Нашият съвет е да се доверим на голмайсторските умения на Обамеянг, както и на победа с два гола за Борусия.

Прогноза: Борусия Дортмунд - Дармщадт 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190