Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата (без срещите в неделя)


FUTBOL-TV

Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата (без срещите в неделя)

Волфсбург - Шалке 04
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 28.08.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Феликс Брих

Вицешампионът Волфсбург стъпи накриво в предишния кръг, когато възпитаниците на Дитер Хекинг си тръгнаха само с точка при гостуването си на Кьолн за крайното 1:1, а точен за "вълците" бе Бендтнер в заключителните минути на двубоя. След първите два кръга Волфсбург заема 6-то място в класирането с актив от 4 точки. С контузии продължават да са титулярният вратар и капитан на тима Диего Беналио, както и Фелипе.

След силния старт на кампанията и победата като гост на Вердер с 3:0 мнозина очакваха, че Шалке ще запише втори пореден успех като домакин на новака Дармщат. "Кралскосините" обаче се издъниха пред над 50 хиляди техни привърженици и завършиха наравно 1:1 срещу по-скромния съперник. Точката за тима от миньорския град бе спасена от Дракслер с гол в началото на втората част. Кадровите проблеми пред треньора Андре Брайтенрайтер са свързани с контузиите на Гифер, Хьоведес, Настасич и Учида.

Прогноза: Волфсбург - Шалке 04 3:2


Аугсбург - Инголщат
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 16:30
Съдия: Йохен Дреес

Отборът на Аугсбург постигна първа точка за сезона. В предишния кръг баварците направиха 1:1 като гости на Айнтрахт във Франкфурт. Футболистите на Маркус Вайнцийрл можеха да си тръгнат и с пълния комплект от точки, но допуснаха изравняване четири минути преди края на мача. Така Аугсбург заема 14-то място в подреждането. За настоящия мач контузени за баварците са Опаре, Моравек, Паркър, Шустер и Троховски.

След победата като гост на Майнц с първия кръг в предишния новакът Инголщат допусна тежка загуба при домакинството си на Борусия Дортмунд. Играчите на Ралф Хасентутъл бяха размазани от "жълто-черните" с 4:0, като Инголщат не успя по никакъв начин да противодейства на своя опонент. Поражението смъкна тима на 9-то място в подреждането. За настоящия двубой с травми са Данило и Енгел.

Прогноза: Аугсбург - Инголщат 1:0


Дармщат - Хофенхайм
Стадион: "Марк-Щадион ам Бьоленфалтор", Дармщат
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 16:30
Съдия: Марко Фритц 


Новакът Дармщат продължава да няма загуба след първите два кръга в Бундеслигата. В предишния кръг предвождания от Дирк Шустер тим направи престижно 1:1 като гост на Шалке 04. Дармщат дори поведе в резултата след гол на Рауш в началото на мача, но в първите минути на втората част отборът допусна изравняване. Така Дармщат заема 11-то място в подреждането с актив от 2 точки. За настоящия мач няма отсъстващи футболисти.

Хофенхайм може много да съжалява, че в предишния кръг отборът не успя да се противопостави на шампиона Байерн Мюнхен. Играчите на Маркус Гисдол поведоха след едва 10 секунди игра, когато Воланд откри резултата, а впоследстиве Хофе допусна пълен обрат, че изпусна и дузпа за капак на всичко, като в крайна сметка двубоят завърши 2:1. Така тимът заема 16-то място в класирането без спечелена точка. За гостуването на Дармщат с травми са Хамад и Харлинг.

Прогноза: Дармщат - Хофенхайм 1:2


Кьолн - Хамбургер ШФ
Стадион: "Райн-Енерги Щадион", Кьолн
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 16:30
Съдия: Дениз Айтекин
 

Кьолн изпусна да запише втора поредна победа за сезона. В предишния кръг "козлите" бяха много близо до успеха срещу вицешампиона Волфсбург, но 7 минути преди края възпитаниците на Петер Щьогер инкасираха гол, който им коства победата. Така Кьолн заема 5-то място в класирането с актив от 4 точки. За втория пореден домакински двубой за сезона контузени са Марох, Марвай и Осако.

След поредния погром, който понесе Хамбургер като гост на Байерн, в предишния кръг "червените шорти" постигнаха първа победа за сезона у дома срещу Щутгарт в двубой, изпълнен с редица обрати. Играчите на Бруно Лабадия на два пъти се оказваха догонващи в резултата, но в крайна сметка северняците спечелиха с 3:2, като последните две попадения за ХШФ паднаха в 84-ата и 89-ата минути и бяха дело на Ласога и Джуру. Така Шпорт-Ферайн заемат 10-то място в подреждането с актив от 3 точи. За гостуването на Кьолн отсъстващ ще е Джуру.

Прогноза: Кьолн - Хамбургер ШФ 2:2


Майнц 05 - Хановер 96
Стадион: "Кофас Арена", Майнц
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 16:30
Съдия: Петер Зипел

След домакинския фалстарт срещу новака Инголщат в последния си мач тимът на Майнц 05 успя да запише много престижна победа като гост на участника в Шампионската лига Борусия Мьонхенгладбах. "Червените" спечелиха визитата си с 2:1 след попадения на Сампейро и Клеменс. Така играчите на Мартин Шмид се изкачиха до 8-ото място с актив от 3 точки. За настоящия двубой контузени са Байстер и Сото, а българските фенове продължават да се надяват националът Тодор Неделев да запише първи минути за новия сезон.

Хановер инкасира първа загуба за сезона, след като в предишния кръг тимът от Долна Саксония отстъпи у дома срещу Байер Леверкузен с 1:0 в първия си домакински мач за кампанията. Така играчите на Михаел Фронтцек продължават да нямат победа след първите два кръга и са с актив от 1 точка, заемайки 13-то място в класирането. За визитата на Майнц с травми са Киотаке и Сюлеймани.

Прогноза: Майнц 05 - Хановер 96 1:1


Щутгарт - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "Мерцедес-Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 29.08.2015 г.
Час: 16:30
Съдия: Бастиан Данкерт


Тимът на Щутгарт продължава да е крайно неубедителен след първите два кръга на сезона. Първо "швабите" отстъпиха с 3:1 у дома срещу Кьолн, а преди седмица играчите на Александър Цорингер инкасираха драматична загуба при гостуването си на Хамбургер ШФ с 3:2. Щутгарт на два пъти повеждаше в резултата и когато по всичко личеше, че трите точки ще са "швабите", тимът допусна два гола в заключителните 5 минути на мача и крайна сметка го загуби. Така Щутгарт заема предпоследното 17-то място без спечелена точка. За настоящия двубой контузени са Лангерак и Ибишевич, а Клайн е наказан.

Айнтрахт спечели първа точка за сезона, след като в предишния кръг тимът от Франкфурт стигна до драматично равенство при домакинството си на Аугсбург. Играчите на Армин Фе изоставаха в резултата до заключителните минути на двубоя, но в 86-ата Марко Рус успя да спаси точката за своя тим. За настоящия двубой с травми за Айнтрахт са Андерсон и Китер, а звездата на отбора Александър Майер все още не е напълно възстановен.

Прогноза: Щутгарт - Айнтрахт Франкфурт 1:1

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180