Анонс на 28-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 28-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Кьолн - Хофенхайм
Стадион: "РейнЕнергиЩадион", Кьолн
Дата: 12.02.2015 г.
Час: 16:30
Съдия: Петер Зипел

След като Кьолн победи Айнтрахт в началото на миналия месец, "козлите" постигнаха важни равенства с Вердер и Борусия Дортмунд. В миналия кръг отборът загуби във Фрайбург, но ако трябва да сме честни, при малко повече усилия точката можеше да бъде измъкната. Преди утрешната среша Кьолн се намира 13-то място, но тимът е замесен в битката за оцеляване, защото 16-та позиция е само на три пункта.

Хофенхайм загуби последните си два мача във всички турнири - срещу Борусия Дортмунд в Купата и от другата Борусия в Бунделсигата. Отчитайки равенството в Падерборн, "селяните" са в серия от три мача без победа, а това изхвърли тима от топ 6. Това обаче може да се окаже временно, защото разликата от шестия Аугсбург е само два пункта.

Отсъстващи: Пешко, Герхард, Хелмес от домакините. Гостите са без Абрахам и Зюле.

Хофенхайм не се намира в най-добрия си период, а Кьолн не играе силно у дома си и загуби много точки. Това прави мача много любопитен и истинско предизвикателство за почитателите на залозите. Съветът ни е да заложим на домакините, които са притиснати до стената и нямат право на грешка, но нека имаме и едно на ум по отношение на гостите.

Прогноза: Кьолн - Хофенхайм 1:0

 

 


Щутгарт - Вердер
Стадион: "Мерцедес - Бенц - Арена", Щутгарт
Дата: 12.02.2015 г.
Час: 18:30
Съдия: Гюнтер Перл

Преди два кръга Щутгарт победи другия средняк Айнтрахт, като това бе първи успех за швабите за последните им десет мача. Отборът се намира в тотална криза и дори равенствата с Хановер и Херта не могат да премахнат впечатлението, че Щутгарт е най-слабият участник в немския елит. Седем кръга преди края тимът се намира на последно място в класирането, на четири точки от плейофите и трябва да положи максимални усилия, ако иска да се спаси.

Вердер преживя един прекрасен период от декември до края на февруари, когато спечели пет от шестте си мача и не загуби нито един. През март и началото на април обаче "музикантите" могат да се похвалят само с един успех - срещу Фрайбург - а в последните два кръга бременци не успяха да се наложат над намиращите се по-надолу в таблицата Кьолн и Майнц 05. Това удари по амбициите на Вердер за място в евротурнирите и сега северняците се намират на 4 точки от топ 6.

Отсъстващи: Домакините са в пълен състав, но гостите пристигат без Предл, Гарсия, Цандер, Лоренцен, Калдирола и Буш.

Повечето специалисти определят Вердер за фаворит, но по-логичното е швабите да вземат мача. Подобно на другата неделна среща, домакините са притиснати до стената и дори равенството ще означава намаляване на шансовете за оцеляване. Отделно от това, гостите пристигат с много кадрови проблеми, което няма как да не повлияе на играта им.

Прогноза: Щутгарт - Вердер 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
185