Гуардиола: Трудно е без Робен и Рибери


Н. Гавазов

Гуардиола: Трудно е без Робен и Рибери

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола сподели мнението си за срещата с Борусия М'гладбах от 26-я кръг на Бунделсигата. Както е известно, баварците претърпяха изненадваща загуба с 2:0, като основна причина за поражението станаха грешки на вратаря Мануел Нойер.

"Ще анализираме срещата и след международната пауза ще се завърнем на победния път. Започнахме добре срещу и контролирахме контраатаките им, но без Рибери и Робен бе трудно. След почивката играхме с много голямо сърце и малко мисъл. Противникът се представи силно и поздравявам Лусиен Фавре", заяви Гуардиола.

"Не загубихме заради Мануел, а по-скоро защото имахме проблеми в атака. Той е перфектен и се представя супер. При първия гол не беше лесно да се реагира. В края направи и няколко спасявания. Случват се такива неща. Феновете си мислят, че в Бундеслигата е лесно, но това не е така. Имаме 10 точки преднина, но трябва да се борим и да спечелим поне още четири мача. Имаме и трудни гостувания в Дортмунд и Хофенхайм", добави испанецът.

 

  Сподели
168