Анонс на 23-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 23-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Борусия М'гладбах - Падерборн
Стадион: "БОРУСИЯ ПАРК", Мьонхенгладбах
Дата: 01.03.2015г.
Час: 16:30
Съдия: Михаел Вайнер

Три победи, равенство и поражение - това са първите пет мача на Борусия през новия сезон. Отборът на Фавре се изкачи на третото място и едва ли възнамерява да отстъпва от тази позиция. Мачът в Хамбургер можеше да завърши с любимия за "жребците" резултат през януари-февруари 1:0, но голът на Хргота в 90-та минута донесе равенството за "динозаврите".

Падерборн се представи неочаквано добре през първата част от сезона, но сега новакът преживява лош период. В последните си пет мача отборът претърпя три разгромни поражения и се смъкна на 15-то място. Нещата можеха да са и по-зле, но Падерборн постигна изненадващ успех в Хановер, така че този тим си остава една от изненадите на шампионата.

Отсъстващи: Те са само при гостите - Хартхерц, Лопес, Бертелс

 

Прогноза: Борусия М'гладбах - Падерборн 2:0

 

 

Вердер - Волфсбург
Стадион: "Везершадион", Бремен
Дата: 01.03.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Маркус Фриц

Виктор Скрипник преобрази Вердер, който през есента се тътреше в зоната на изпадащите, а сега се изкачи на 9-то място в класирането, при това само на 5 точки от топ 4! Някой можеше ли да си представи подобно нещо преди няколко месеца? Вердер влиза в мача с четири победи и равенство от последните си пет срещи, като в този период трябва да отбележим успехите над Хофенхайм и Байер, а защо не и точката в Гилзнкирхен.

Волфсбург също се намира в прекрасна форма, също победи Хофенхайм и Байер, но най-много впечатлява победата с 4:1 над Байерн Мюнхен в края на януари. "Вълците" са втори, на 11 точки след шампиона, но и на 10 пункта от третия. Някой съмнява ли се, че "зелените" ще отстъпят от тази позиция?

Отсъстващи: Бартелс, Цандер, Йълдъръм, Халвез, Баргфраде, Лоренцен от домакините. Гостите са без Фелипе, Перишич и Хунт.

Прогноза: Вердер - Волфсбург 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
185