Байерн няма да се затрудни с Кьолн


FUTBOL-TV

Байерн няма да се затрудни с Кьолн

Байерн Мюнхен - Кьолн
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 27.02.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Даниел Шиберт


Началото на 23-я кръг в Бундеслигата ще се състои в дома на шампиона в провинция Бавария, а Байерн Мюнхен посреща новака Кьолн.

В предишния кръг играчите на Джосеп Гуардиола изнесоха пореден рецитал и след разгромната победа над Хамбургер ШФ с 8:0 преди седмица баварците се "смилиха" над Падерборн, побеждавайки новака като гост "само" с 6:0. За Байерн точни бяха Левандовски и Робен на два пъти, а по едно попадение добавиха Рибери и Вайзер. Така Байерн е в серия от три поредни победи и тимът запази аванси си от 8 точки на върха пред 2-я в класирането Волфсбург. За настоящия двубой контузени са Лам, Мартинес, Алакантара и Бенатия.

Кьолн пък записа трето равенство в последните си четири мача. В предишния кръг "козлите" направиха 1:1 като домакини на Хановер 96. Ремито смъкна играчите на Петер Щьогер на 13-то място в класирането с актив от 25 точки, колкото имат отборите на Майнц 05 и Борусия Дортмунд, но техните показатели са по-добри спрямо тези на Кьолн. За тежкото гостуване в дома на шампиона контузени са Герхард и Хелмес.

Байерн Мюнхен е в серия от две поредни домакински победи над "козлите" на ниво Първа Бундеслига. Преди това обаче Кьолн можеше да се похвали с факта, че в предишните си три гостувания в Бавария успя на два пъти да стигне до равен, а през сезон 2008/2009 тимът дори победи Байерн с 2:1 насред Мюнхен.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Кьолн 4:0

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196