Анонс на 20-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 20-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Вердер - Байер Леверкузен
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 08.02.2015г.
Час: 16:30
Съдия: Петер Сипел

Вердер, който изненадващо постигна три поредни победи, посреща намиращият се в серия от пет поредни мача без загуба Байер Леверкузен. Този сблъсък е истинско предизвикателство за почитателите на залозите, тъй като и двата тима имат огромна нужда от точките в срещата, което предполага, че мотивацията ще е много висока, двубоят много оспорван и едва ли ще са много онези любители на игрите, които ще се откажат да изпробват силите си в тази среща.

От началото на година бременци наистина се представят невероятно. С подновяването на втората част на кампанията хората на Виктор Скрипник победиха като гост "домакинския" Хановер 96, след това на свой терен се справиха с конкурента в борбата за оцеляване Херта, а най-голямата изненада поднесоха в миналия кръг, когато се наложиха с 2:1 на терена на устремилия се към евротурнирите Хофенхайм. Така, само за три мача, Вердер се измъкна от зоната на изпадащите и сега е 12-ти, на 5 точки от предпоследното място.

Байер Леверкузен е изключително колеблив от началото на годината, което изненадва. "Аспирините" не успяха да спечелят домакинството си на Айнтрахт на старта на втората част от сезона, след това не успяха да победят и Борусия Дортмунд на своя земя, и едва в миналия кръг се наложиха с 1:0 над намиращия се в криза Херта. Байер е шести в класирането, но в битката за местата за Шампионска лига, защото третият Шалке 04 е само на два пункта.

Отсъстващи: Прьодл, Лорензен и Буш са контузени, добрата вест е, че Йълдъръм поднови занимания, но няма поне до следващата седмица няма да може да играе. Гостите са без Йедваж и Крузе.

Преди месец вероятно повечето почитатели на залозите биха посегнали с огромна доза увереност към "2"-та в мача. Дори сега повечето букмейкърски къщи вещаят категоричен успех на Байер. Нашият съвет обаче е да не бъдем толкова сигурни в победа на "асприните" и при добра възможност да използваме и друг знак в нашата игра. За по-смелите дори бихме препоръчали и "1"-ца.

Прогноза: Вердер - Байер 1:1

 

 


Аугсбург - Айнтрахт
Стадион: "СГЛ Арена", Аугсбург
Дата: 08.02.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Кнут Кирхер

Немският уикенд ще завърши с противопоставянето между изненадата на сезона и Аугсбург и постепенно навлизащия в криза Айнтрахт. Баварците в миналия кръг победиха Борусия Дортмунд на "Сигнал Идуна Парк", което бе трети пореден успех за тях от подновяването на сезона, като останалите "жертви" бяха все тимове с амбиции - Борусия М'гладбах и Хофенхайм. Благодарение на добрата си серия, сега Аугсбург е пети, с равни точки с четвъртия в класирането и веднага ще добавим, че успех тази вечер ще изкачи баварците на третата позиция!

Айнтрахт в края на ноември и началото на декември направи една чудесна серия от три поредни победи, но това вече е само добър спомен. Сега "орлите" са без успех в пет поредни мача, от които взеха само три точки. Така отборът вместо да атакува първата шестица, сега на теория ще се бори включително за своето оцеляване - Айнтрахт е девети в класирането, но само на 5 точки от опасната зона.

Отсъстващи: Повече от половин дузина са отсъстващите от домакините и е истинско чудо по какъв начин Маркус Виенцерл се справя със ситуацията. Контузени са Моравек, Хиц, Мьолдерс, Хон, Мотавз, Рейнхард, а Янкер е наказан. Абдул Баба пък е на разположение на националния си отбор.

За гостите няма да играят Валдес и Джакпа.

В този мач Айнтрахт има много малки шансове да измъкне нещо. Аугсбург се намира във великолепна форма, а след този кръг баварците могат да застанат на третата позиция, нещо, което и най-верните почитатели на отбора едва ли някога са си мечтали.

Прогноза: Аугсбург - Айнтрахт 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158