Баварският танк ще мине и през Майнц


FUTBOL-TV

Баварският танк ще мине и през Майнц

Майнц 05 - Байерн Мюнхен
Стадион: "Кофас Арена", Майнц
Дата: 19.12.2014 г.
Час: 21:30
Съдия: Феликс Цвайер

Първият двубой от програмата на последния преди зимната пауза 17-ти кръг в Бундеслигата ще противопостави един срещу друг съставите на Майнц 05 и шампиона Байерн Мюнхен.

В предишния кръг Майнц стигна до нулево реми при гостуването си на Кьолн. Точката остави възпитаниците на Каспер Юлмен на 11-то място в класирането с актив от 18 точки. Въпреки това, в щаба на "05" едва ли могат да са особено спокойни, тъй като само три пункта ги делят от зоната на изпадащите. За тежкия сблъсък с Байерн контузени са Зентнер, Бел, Бунгерт, Баумгартлингер, Хофман, Моритц и българският национал Тодор Неделев.

Шампионът Байерн Мюнхен продължава да помита всичко по пътя си. Баварците все още нямат загуба в Бундеслигата, а в предишния кръг възпитаниците на Пеп Гуардиола записаха седма поредна победа. Този път мюнхенци се справиха с 2:0 с гостуващия Фрайбург след голове на Робен и Мюлер съответно в края на първата и в началото на втората част. За настоящия двубой кадровите проблеми в щаба на баварците се увеличиха, след като Левандовски, Бенатия, Боатенг и Алонсо получиха травми в последния двубой на тима, а с контузии отпреди това са Щарке, Алаба, Бадщубер, Лам, Роде и Алкантара.

Байерн на два пъти победи на "Кофас Арена" в последните си две визити. За последно Майнц се наложи у дома над именития си опонент през сезон 2011/2012, когато "05" спечели с 3:2.

Прогноза: Майнц 05 - Байерн Мюнхен 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
208